АМКУ сьогодні розгляне нові тарифи на проїзд у Києві

АМКУ сьогодні розгляне нові тарифи на проїзд у Києві
1 aprint.ru

Як повідомили в прес-службі АМКУ, засідання відбудеться під головуванням в. о. голови АМКУ Олександра Мельниченка.

У заході також очікується участь київського міського голови Леоніда Черновецького, керівників КП Київський метрополітен та КП Київпастранс, Державної інспекції із контролю за цінами, Ради підприємців при Кабінеті Міністрів України і представників Секретаріату Президента України, Міністерства економіки України, Ради національної безпеки і оборони України, Комітету з питань транспорту і зв'язку Верховної Ради України, Українського союзу промисловців і підприємців, Ради Федерації роботодавців України.

Нагадаємо, у п'ятницю Черновецький заявив про те, що підписав розпорядження про зниження тарифів на проїзд у метро до 1,7 грн і в наземному транспорті - до 1,5 грн.

Із сьогоднішнього дня діють нові тарифи на проїзд у Київському метрополітені та комунальному наземному транспорті міста.

Нагадаємо, із 31 січня жетони на проїзд у столичній підземці подешевшали на 30 копійок і коштують тепер 1,70 гривень. При цьому вартість проїзних значно подорожчала.

Напередодні Київський міський голова Леонід Черновецький підписав рішення Київради про безкоштовний проїзд столичних школярів усіма видами комунального пасажирського транспорту.

2 січня АМКУ закрив провадження у справі проти Київміськадміністрації та Київського метрополітену і Київпастрансу, яку порушено раніше за ознаками антиконкурентних дій при підвищенні тарифів на проїзд. Підставою для закриття справи став той факт, що міськадміністрація заявила про намір за рекомендацією комітету знизити тарифи на проїзд на 0,3-0,5 гривень до 1,5-1,7 гривень за поїздку.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK