У Києві зловмисники в балаклавах викрали та пограбували іноземця

Зловмисники пограбували чоловіка та зв'язаного залишили в приміщенні орендованої квартири.
У Києві зловмисники в балаклавах викрали та пограбували іноземця
nashgorod.ru

До чергової частини Оболонського управління поліції надійшла заява від громадянина іноземної держави про те, що під приводом бізнес-зустрічі четверо осіб у балаклавах позбавили його волі, ув’язнивши у невідомій квартирі. Про це у середу, 9 листопада, повідомили в прес-службі Головного управління Нацполіції Києва.

Читай также: В Киеве задержали иностранца, который ранил ножом водителя такси

Потерпілий також розказав правоохоронцям, що зловмисники, погрожуючи ножем та вдаривши тупим предметом по голові, забрали у нього золотий перстень, 12 тисяч гривень, банківську картку та мобільні телефони. Також правопорушники забрали ключі від автомобіля марки Reno синього кольору та втекли.

Як пояснив потерпілий, через деякий час йому самостійно вдалося звільнитися від пластмасових хомутів, якими він був прив’язаний до батареї. У поліції з’ясували, що квартира, в якій відбувалися події, була орендована.

Наразі поліцейські з’ясовують усі подробиці та мотиви інциденту. Оперативно-розшукові заходи спрямовані на затримання осіб, причетних до скоєння тяжкого злочину.

Читай также: В Киеве “на горячем“ поймали квартирного вора-иностранца

Також правоохоронці повідомили, що за даним фактом слідчим відділом Оболонського управління поліції розпочато одразу три кримінальні провадження: за ч. 2 ст. 187 (Розбій), за ч. 3 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) та ч. 2 ст. 146 (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини) Кримінального кодексу України.

Раніше повідомлялось, що у Києві іноземець пограбував жінку, попередно завдавши їй удару молотком по голові.

Дивись також - У Києві затримали серійного вбивцю:

%video584969%



Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK