Попов списав борги онуки Івана Франка за компослуги

Попов списав борги онуки Івана Франка за компослуги
Фото газеты Сегодня

"Я звернувся до одного з благодійнихфондів Києва, і найближчим часом борги за комунальні послуги будуть погашені.Після чого буде оформлена субсидія на всю площу квартири, і надалі ДаринаТарасівна буде платити не більше 10% від суми, нарахованої за комунальні послуги", - сказав Попов.

Також після зустрічі з онукою Івана ФранкаОлександр Попов дав доручення соціальним службам взяти на контроль питаннянадання медичної та продовольчої допомоги Дарині Тарасівні.

Як повідомлялося раніше, онуку Івана Франка,84-річну Дарину Тарасівну місцева влада погрожує виселити з шестикімнатноїквартири на вул. Володимирській за борги за комунальні послуги.

Дарина Тарасівна Франко, яка проживає у Києві,вже кілька років не в змозі оплатити комунальні послуги через маленьку пенсію.Дарина Франко живе на столичній вулиці Володимирській у квартирі, яку її сім'яотримала у 1950 році в якості компенсації за будинок у Львові, де заразрозміщено Музей Івана Франка. Живе онука письменника на другому поверсі, їївікна виходять на будівлю Національного оперного театру. У шестикімнатнійквартирі Дарина Тарасівна живе сама. Оренда такої житлоплощі коштує близько $ 5тисяч на місяць, а вартість - до $ 2,5 мільйона.

Корреспондент.net


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK