На Андріївському узвозі в Києві почалися ремонтні роботи

На Андріївському узвозі в Києві почалися ремонтні роботи
Фото газети Сегодня

Зараз для пішоходів та мешканців залишилитільки один тротуар по парній стороні. Там само стоять і торговці.

"Ми починаємо копати дорогу. Ще невирішили, скільки будемо перекривати і як. Частину закрили, подивимося, у якомутам стані мережі. Думаю, що поступово ми закриємо все. Можу сказати, що мибудемо намагатися задовольнити потреби всіх жителів і художників, які тампрацюють - будівництво не буде їм заважати", - сказав виданню заступникголови КМДА з архітектури і землі Михайло Кучук.

На ділянці ремонту торговців було не багато -деякі переселилися вгору, а інші, побоюючись конфліктів із робітниками, простоне прийшли, пише видання.

Нагадаємо, що голова Подільського району ПетроМатвієнко заявив, що хотів би переселити торговців назавжди на Пейзажну алею.Проте Кучук сказав, що після ремонту вони можуть залишитися.

"Можливо, ми визначимо однакові розбірніконструкції для всіх продавців, вони будуть вранці приходити, розбирати лотки,а ввечері збирати", - сказав заступник голови КМДА з архітектури.

Реконструкція Андріївського, яку плануютьзавершити до Євро-2012 обійдеться місту у 50 мільйонів гривень. Там замінять повністювсі комунікації і встановлять зливостоки. Потім постелять нову гранітнубруківку, а тротуари виконають із фігурних плиток. Паралельно з цим проведутькосметичний ремонт всіх без винятку фасадів на спуску і встановлять ліхтарі устаровинному стилі. Вони будуть різнокольоровими - червоними, синіми, зеленими.В'їзд для машин заборонять. Після Євро-2012 тут впорядкують дворики та зміцнятьвсі схили, а на гору Уздихальницю біля замка Річарда зроблять ліфт.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK