Запуск київської міської електрички перенесли на жовтень

Запуск київської міської електрички перенесли на жовтень
Фото газети Сегодня

Як пише газета Сегодня, перенесення датизапуску може бути пов'язане з великою кількістю недопрацювань із реконструкціїстанцій.

"Це дуже важливий об'єкт для всіхрайонів, але особливо для Троєщини. 4 жовтня ми цю дорогу відкриємо. Такимчином, приблизно за годину можна буде із Троєщини потрапити в будь-яку точкуКиєва. Доки ми будемо будувати гілку метро, ​​я думаю, що це буде нормальноюальтернативою", - сказав Попов.

На лінії планується запустити 10 поїздів, якікурсуватимуть з інтервалом 15-17 хвилин, а проїзд обійдеться у 2 гривні.Курсувати поїзди будуть лише у години пік.

Нагадаємо, що у жовтні запустять 12 станцій -Київ-Пасажирський, Видубичі, Лівий берег, Дарниця, Лівобережна, Сирець,Рубежівська, Борщагівка, Київ-Волинський, Караваєві Дачі, Троєщина та Петрівка,а у травні 2012 року відкриють ще 7 станцій. Влада обіцяє, що буде проводитиінформаційну кампанію, як під'їхати до станцій та виїхати.

"Ми хочемо почути рекомендації від киян,може, ми щось не так зробили, чи потрібні якісь додаткові маршрути", -сказав Попов.

Нагадаємо, що раніше голова КМДА ОлександрПопов повідомляв, що кожна електричка буде перевозити до 50 тисяч пасажирів. Запопередніми підрахунками, електричка буде об'їжджати все місто за 50 хвилин.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK