Блок Кличка заявляє про зміну у поведінці секретаря Київради після подій довкола Епіцентру

Блок Кличка заявляє про зміну у поведінці секретаря Київради після подій довкола Епіцентру
Фото КМДА

Про це сказалазаступник голови фракції УДАР Віталія Кличка у Київраді Наталія Новак під часпрес-конференції у Києві. Новак підкреслила, що Герега відразу після обрання їїна посаду секретаря Київради задекларувала, що працюватиме виключно згідно іззаконом і виключно за регламентом Київради. За словами представника БлокуКличка, кілька сесій так і було.

"На ційсесії, вже після того, як був "наїзд" на офіс Епіцентру, Герегаабсолютно змінила свою поведінку. У нас почалися ті ж моменти, які були приведенні сесії Олесем Довгим, тобто повернення до голосування лише потрібнихзаконопроектів, протягування напівлегітимних проектів рішень, коли вже рішеннябуло проголосоване, але чомусь не сподобалося одному із заступників і групцідепутатів. Тобто Герега показала, що вона не незалежна, що нею керують, і щовона почала виконувати ті доручення, заради яких її призначили секретаремКиївради", - заявила Новак.

Також вона зазначила,що секретар Київради не має права увесь час вести засідання сесій навіть задорученням мера.

"Лише колимер у відпустці, коли мер на лікарняному або коли мер в офіційному відрядженні",- пояснила Новак. Зараз, за її словами, усіх цих трьох складових немає.

"Але Герегапродовжує головувати. Незаконно. Показуючи, що у неї є доручення Черновецького,а на якій підставі він доручив - ніхто ніколи не каже", - сказалазаступник керівника фракції Блоку Кличка.

Нагадаємо, напочатку вересня представники торгівельної мережі Епіцентр заявили, що силовикиу масках захопили офіс компанії у Києві і здійснюють виїмку документів.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK