ЗМІ: Черновецький повернувся до Києва

ЗМІ: Черновецький повернувся до Києва
Фото Корреспондент

Як пише газета Сегодня із посиланням наізраїльські ЗМІ, Черновецький сидів у VIP-ложі і покинув трибуну ще дозакінчення матчу. У Борисполі, за даними видання, у залі офіційних делегаційЧерновецький підійшов до паспортного контролю у спортивному костюмі і кепці, яказакривала майже все обличчя.

Після перевірки у паспортному столі, пишевидання, Черновецький швидко сів у машину, що чекала його, і поїхав. Офіційно узалі офіційних делегацій коментувати приліт мера Києва відмовилися: "Цеособиста інформація".

У близькому оточенні мера підтвердили виданню,що Черновецький у Києві. За інформацією оточення, мер приїхав з Ізраїлю, щобвирішити питання, пов'язані з розлученням - у першу чергу, з поділом мільйонів.

За інформацією джерела, Черновецький, восновному, перебував на Святій Землі та у Грузії.

Як відомо, засідання суду про розірвання шлюбуЧерновецького з Аліною Айвазовою заплановано на 21 жовтня.

"І ще, наскільки я знаю, Льоня все-такихоче йти в парламент. Так що, може, зараз, бурхливу діяльність розгорне",- сказав виданню близький друг сім'ї.

У київській мерії заявляють, що Черновецькогоне чекають на роботі, пише видання.

"Ніяких заходів з його участю непередбачається, що ви, хто його туди пустить", - сказали газеті джерела вадміністрації.

"Він (Черновецький - ред.) приходитьтільки, щоб підписати документи, у нього навіть секретарки не залишилося.Причому навіть підписувати рішення сесії не поспішає, його весь час доводитьсяпідганяти, але він просить не турбувати", - сказали Сегодня у мерії.

Нагадаємо, що 2 серпня ізраїльськеінтернет-видання IzRus повідомило, що мер Києва Леонід Черновецький разом зісвоєю дружиною 17 років тому отримали громадянство цієї країни.

3 серпня Леонід Черновецький особисто повідомив журналістам ТСН, що знаходиться в Ізраїлі у неофіційній відпустці іпроводить час у власній квартирі. Причому він спростував інформацію про своєдруге громадянство.

Джерело видання КоммерсантЪ-Украина у МВСІзраїлю підтвердило, що у державному обліковому реєстрі дійсно значитьсягромадянин Черновецький Леонід Михайлович 1951 року народження, що репатріювавсядо Ізраїлю у 1994 році, проживає у Тель-Авів-Яффо.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK