Депутати Київради на засіданні розглянуть 213 питань

Депутати Київради на засіданні розглянуть 213 питань
фото Таїсії Стеценко, Корреспондент.net

Зокрема, з метою надання фінансової підтримкирайонним організаціям Червоного Хреста депутати внесуть зміни до програмиСоціальне партнерство на 2011-2015 роки і фінансування його заходів у 2011році. На оплату комунальних послуг та оренду приміщень їм пропонується виділити214,3 тис. гривень.

Крім того, на порядку денному стоять трипроекти рішень про створення органів самоорганізації населення у Деснянському,Дарницькому та Шевченківському районах міста. Останнє об'єднання налічує 28 187жителів і може стати одним із найбільших у Києві.

Блок питань містобудування таземлекористування буде присвячений питанням надання дозволів на розробкупроектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки або відмови у наданнітаких дозволів.

23 червня Київрада ухвалила рішення Провнесення змін до Тимчасового порядку передачі (надання) земельних ділянок укористування або у власність у м. Києві, згідно з яким дозволи на розробкупроектів землеустрою тепер надаються не одноосібно секретарем Київради, аголосуванням на пленарному засіданні.

"Сьогодні ми намагаємося максимальнооперативно приймати рішення щодо надання дозволів на розробку проектівземлеустрою. Щоб не затягувати процедуру оформлення землі і не накопичуватизазначені документи у Київраді, ми вирішили частіше проводити пленарнізасідання. До речі, це буде стимулювати депутатський корпус активніше працюватиу постійних комісіях і не затягувати підготовку проектів рішень", -зазначила секретар Київради Галина Герега.

Крім того, Київрада розгляне зміни до бюджетуміста та до Програми соціально-економічного розвитку на 2011 рік і плануєпідтримати клопотання перед Верховною Радою України про нагородження ГрамотамиВРУ заслужених будівельників, вчителів, лікарів, діячів культури і мистецтвміста.

Як зазначила Герега, більшість питань,винесених на пленарне засідання, має соціальний характер або стосуєтьсяоформлення дозвільної документації для об'єктів державного або громадськогозначення, і пройшла повну процедуру узгодження, передбачену регламентом.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK