Мерія погасить заборгованості з виплати зарплати працівникам Київпастрансу

Мерія погасить заборгованості з виплати зарплати працівникам Київпастрансу
Фото Корреспондент

Про це повідомив голова КМДА Олександр Поповпід час зустрічі із трудовим колективом трамвайного депо ім. Тараса Шевченка.

"За нашою ініціативою уряд готуєпостанову про додаткове виділення 50-60 мільйонів гривень компенсації заперевезення пільгових категорій муніципальним транспортом. Думаю, що найближчимчасом ми зможемо вирішити питання виплати заробітної плати за серпень і почнемовиплати за вересень", - сказав Попов.

Він пояснив, що така проблема виникає невперше, адже під час формування держбюджету на рік, не враховуються реальніобсяги перевезень пільгових категорій. Тому фактично комунальні перевізникиотримують лише близько 30% від необхідної суми компенсації.

"Така ситуація характерна не лише дляКиєва, а й для інших регіонів. Але разом з тим, кажучи про столицю, ми всілякостримуємо зростання вартості проїзду у громадському транспорті, дотуючи водночаскомунальні підприємства", - зазначив голова КМДА.

Як повідомлялося, у липні прокуратурою Києваза цей рік за результатами правозахисної діяльності у сфері оплати праціпорушено 61 кримінальну справу.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK