Паранормальне явище-4 очолило кінопрокат США

Фільм Паранормальне явище-4 при бюджеті в $ 5 млн зібрав за підсумками вихідних 19-21 жовтня $ 30,2 млн та очолив північноамериканський прокат.
Паранормальне явище-4 очолило кінопрокат США
kinopoisk.ru

Прицьому четверта серія Паранормального явища виявилася менш успішною, ніж друга ітретя, що зібрали в прем'єрний вікенд$ 50 млн і $ 40 млн відповідно, повідомляє агентство Associated Press.

На другому місці залишилася режисерська робота БенаАффлека Операція Арго. Фільм про події в Тегерані в 1979 році із самим Аффлеком у головній ролі заробивв кінотеатрах США і Канади $ 16,6 млн, що всього на 15% менше від зборів у перші вихідні. Всьогокартина заробила в Північній Америці $ 43,2 млн. Теплий прийом критиків та позитивні відгуки глядачів роблятькартину одним із претендентів на премію Оскар, зазначає агентство.

На третє місце піднялася стрічка Монстри наканікулах, яка минулого тижня буланачетвертому місці ($ 13,5 млн, всього $ 119 млн в домашньому прокаті).

Лідер двох останніх тижнів французький бойовикЗаручниця-2 опустився на четверте, зібравши $ 13,4 млн (всього $ 106 млн вдомашньому прокаті).

Детективний бойовик Я, Алекс Кросс з талерів Перріне виправдавочікувань, заробивши лише $ 11,8 млн упрем'єрні вихідні та посівши п'яте місце в прокаті.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK