Metallica оголосила про світове турне

Metallica оголосила про світове турне
metallica.com

У 2009 році гурт об'їздив Європу в рамках туру Sonisphere, в якому також виступлять відомі гурти Linkin Park та Slipknot. Про це повідомив соліст Metallica Джеймс Хетфілд.

У 1988 році рокери з Metallica разом з колегами по цеху - гуртами Van Halen і Scorpions - у рамках спільного гастрольного туру виступили з більш ніж 30 концертами, кожний з яких тривав до 10-ти годин.

"Ми організували тур Monsters of Rock по США з Van Halen, Scorpions та іншими виконавцями, і це було дуже весело, ти краще пізнаєш інші групи, ви разом проводите час і живете в одних готелях", - сказав агентству Reuters Хетфілд.

Європейське турне стартує в голландському місті Нейменген 20 червня цього року, потім продовжиться в Німеччині, Іспанії, Швеції та Фінляндії і завершиться грандіозним концертом у Англії.

Останній на сьогоднішній день студійний альбом Metallica вийшов у вересні 2008 року. Платівка під назвою Death Magnetic за тиждень з моменту свого виходу очолила національні хіт-паради 18 країн, а гурт Metallica став номінантом на вшанування у Залі слави рок-н-ролу в 2009 році.

Загалом Death Magnetic займав перші рядки хіт-парадів у 32 країнах світу. Крім того, Metallica стала першим гуртом, який випустив п'ять альбомів поспіль, які займали перше місце в Billboard 200.

Нагадаємо, за даними Universal Music Russia в Росії альбом став платиновим у перший день продажу, перевищивши тираж у 20 тисяч копій.

Музичне видання Rolling Stone включило Death Magnetic в Топ-10 найкращих альбомів 2008 року.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK