Періс Хілтон запропонувала Полу МакКартні заспівати дуетом

Періс Хілтон запропонувала Полу МакКартні заспівати дуетом
Reuters

Скандальна блондинка зустрілася з колишнім учасником The Beatles 8 лютого в Лос-Анджелесі на банкеті з нагоди вручення музичних премій Греммі. Хілтон сказала МакКартні, що також займається музикою і хотіла б заспівати з екс-бітлом дуетом, пише The Sun.

Однак 66-річний музикант відмовив Хілтон, він зазначив, що має настільки напружений графік роботи, що не зможе знайти час на співпрацю з нею.

Сер Пол МакКартні, який розпочав кар'єру музиканта в 1957 році, записав 22 альбоми (зокрема платівки, над якими він працював разом зі створеною ним у 1971 році групою Wings і не враховуючи альбоми The Beatles) і продав більше мільярда копій своїх записів в цілому світі.

Дебютний альбом Періс Хілтон Paris вийшов у серпні 2006 року і зайняв 29 позицію в британському хіт-параді. Вихід другої платівки співачки-початківця призначено на 2009 рік.

51-а урочиста церемонія вручення Греммі відбулася ввечері 8 лютого в Лос-Анджелесі. Всього нагороди Академії звукозапису США вручили в 110 номінаціях. Тріумфаторами стали музиканти Роберт Плант і Елісон Краусс. Їх спільний альбом Raising Sand приніс музикантам нагороди у п'яти номінаціях, зокрема найпрестижніші Альбом року і Пісня року


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK