Ксенія Собчак назве найвродливіших людей України

Ксенія Собчак назве найвродливіших людей України
Reuters

Ведучою церемонії стане відома російська телеведуча і світська левиця Ксенія Собчак. Крім того, зараз Собчак освоює ази української мови, щоб разом з іншими учасниками проекту виконати гімн Найвродливіших, який спеціально для церемонії написали Дмитро Клімашенко та Антон Лірник, повідомили Корреспондент.net організатори проекту.

Найвродливіших українців оберуть з 50 знаменитих особистостей України - 25 жінок і 25 чоловіків. Номінантів обрали шляхом голосування читачів журналу Viva!. Серед найбільш активних учасників голосування під час гала-концерту розіграють автомобіль Mitsubishi Colt.

Вперше за історію конкурсу представники ЗМІ зробили прогноз результатів голосування. Журналіст, думка якого співпаде з офіційним результатом, який оголосять на гала-концерті, отримає цінний подарунок від журналу VIVA!.

Переможці номінації 2008 року отримають поїздки на двох у найкращі готелі світу.

На церемонії виступлять Ірина Білик, Ані Лорак, Тіна Кароль, Андрій Данилко, Наталія Могилевська, Світлана Лобода, Віталій Козловський, Лама, Потап і Настя Каменських.

Режисером-постановником шоу виступив український режисер і кліпмейкер Алан Бадоєв.

Нагадаємо, минулого року найвродливішими людьми України назвали співачку Тіну Кароль і телеведучого Савіка Шустера. У 2007 - Наталя Могилевська та Олександр Шовковський, а в 2006 - Ані Лорак і Святослав Вакарчук.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK