Рок-гурт Телевізор не пускають в російський ефір через слово "кремлядь"

Рок-гурт Телевізор не пускають в російський ефір через слово "кремлядь"
grani-tv.ru

"У мене, наприклад, проблема з усіма телеканалами Росії. Критики вишукали два слова - з яких одне" кремлядь ", і це є причиною того, що я не можу отримати ефір", - заявив музикант журналістам у Києві.

Він додав, що в Україні такого переслідування рокерів він не помітив.

"Ситуація в Росії настільки огидна, що довелося бунтувати в прямому сенсі цього слова. На жаль, крім Юрія Шевчука, у нас мовчать усе рокери", - сказав Борзикін.

Характеризуючи політичне життя в Росії і в Україні, лідер Телевізора сказав, що "українці мають більше інструментів для того, щоб виправити ситуацію, що похитнулася ".

"У вас є зворотній зв'язок між владою і народом. У нас цього вже давно немає, у нас уже за вихід на вулицю на демонстрацію б'ють палицями", - заявив музикант.

Рок-гурт Телевізор привіз до Києва нову програму Я - газпромбайтер.

"Програма буде змішаною, альбом називається дежавю, тому, що ми відчуваємо на собі повернення 80-х років. Він вийде в Москві в квітні цього року", - сказав Михайло Борзикін.

У програмі також будуть і старі хіти. Наприклад, пісня Твой отец - фашист, яка присвячується Борзикіним прем'єр-міністру Росії Володимиру Путіну.

Зазначимо, фінансова криза вдарила по російському року. Так, за останні місяці розпалися відразу два відомих рок-гурти - Агата Крісті й Лениград. Однією з основних причин стала криза.

За матеріалами: РІА Новый регион


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK