У Росії Джек-Горобець виявився популярнішим Медведєва

У Росії Джек-Горобець виявився популярнішим Медведєва
Reuters
Виступ президента РФ Дмитра Медведєва, який транслювався 15 лютого на каналі Россия в програмі Вести недели, не зміг обігнати за популярністю фільм про Джека-Горобця, який в той час транслював Перший канал.

Як повідомляє КоммерсатЪ, у Москві частка аудиторії підсумкової програми Вести недели не перевищила 17%, в той час як фільм Пірати Карибського моря. Прокляття Чорної перлини зібрав 21,4% глядацької аудиторії.

Виступ Дмитра Медведєва також не зміг обігнати за популярністю щотижневий випуск Щиросердечне зізнання на НТВ, який зібрав 18,2%. Випуск ЩЗ, присвячений різним аномалія (наприклад, чому впродовж 75 років у могилі не розкладаються тіла, яким чином виживають люди, які стрибають з восьмого поверху), більше привабив москвичів, ніж виступ президента.

На відміну від Москви в загальноросійському ефірі Джек-Горобець був майже на рівні з Медведєвим. Частка аудиторії у Піратів склала 22,5%, Вести недели з Медведєвим - 22,4%;

Виступ Медведєва 15 лютого був його дебютом у телеефірі з новим форматом спілкування з країною. Вперше президент РФ виступив у рамках конкретної політичної програми з інтерв'ю на чітко визначену тему – криза, яка вирує у країні. У Кремлі хочуть зробити такий формат бесід президента на телебаченні регулярними, раз на місяць.

Зазначимо, що попередня поява Дмитра Медведєва в телеефірі - у програмі Итоги года с президентом России наприкінці грудня минулого року - була менш популярною серед російських глядачів, ніж телесеріал Глухар, який одночасно транслювався телеканалом НТВ. Тоді Виступ Медведєва зібрав 15-17% аудиторії глядачів проти 21% серіалу Глухар.

Нагадаємо, минулого року росіяни надали перевагу, наприклад, Євробаченню перед спортом. Тоді фінал пісенного конкурсу, у якому переміг росіянин Діма Білан, у РФ подивилися більше глядачів, ніж фінал Ліги чемпіонів і хокейний матч Росія-Канада на чемпіонаті світу.

Зазначимо, студія Disney зніме ще три фільми Піратів Карибського моря.
Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK