Оскар-2009: Фінансова криза позначилася на вбраннях зірок

Оскар-2009: Фінансова криза позначилася на вбраннях зірок
focus.in.ua

Знаменитості стали більш стриманими у виборі прикрас. Як і раніше, в прикрасах дам переважають діаманти і перли, але їх блиск став менш інтенсивним, коштовності стали більш витончені та елегантні.

В умовах економічного спаду помірність в демонстрації добробуту стає ознакою гарного тону. В сторону менш яскравих і більш стриманих - синього, сірого, чорного, бузковий і бежевого.

Більшість акторок були в класичних сукнях однакового фасону: зверху облягають бюст і оголюють шию, а знизу розширюються.

Анджеліна Джолі і Меріл Стріп віддали перевагу чорному кольору. Майже однакові плаття - білі з мереживами - були на Пенелопі Крус і на Сарі-Джессіці Паркер.

Кольором свого вбрання відрізнилася Наталі Портман - він їдко-рожевий. Кейт Уінслет одягла темно-синю атласну сукню. Яскраво-червоною плямою була Хайди Клум.

81-а церемонія вручення премії Американської кіноакадемії - найпрестижнішої премії в галузі кіно - проходила в відомому Kodak Theatre в Лос-Анджелесі. Її транслював у прямому ефірі американський телеканал АВС.

Відзначимо, що фінансова криза відбився не тільки на одязі кінозірок, але і на самій церемонії вручення Оскарів. У цьому році великі рекламодавці виявилися не в змозі розміщувати свої оголошення в ході телевізійної трансляції церемонії.

Зокрема, автомобілебудівний концерн General Motors і косметичний гігант L'Oreal відмовилися від демонстрації своїх рекламних роликів. Крім того, знизилася і вартість 30-секундного рекламного блоку.

При цьому аудиторія трансляції церемонії вручення Оскарів в США продовжує скорочуватися. У минулому році церемонію вручення золотих статуеток подивилися лише 32 млн американців, що стало найнижчим показником з 1974 року.

Намагаючись зберегти прибутковість телевізійної трансляції, в цьому році Американська академія кіномистецтва пішла на безпрецедентний крок. Вперше в історії церемонія переривалася рекламою нових кінофільмів.

Таке рішення прийняла рада керівників кіноакадемії на спеціальному засіданні. Тим самим рада скасувала заборону на трансляцію роликів кінофільмів під час церемонії вручення премій Оскар, яка діяла з початку 50-х років минулого століття.

Нагадаємо, 22 лютого (23 лютого за київським часом) у Лос-Анджелесі відбулася 81-а церемонія вручення премії Американської кіноакадемії Оскар. Головну нагороду в категорії Найкращий фільм року завоювала стрічка Мільйонер з нетрів, а її режисер Денні Бойл отримав Оскар за режисуру.

У номінації Краща чоловіча роль переміг Шон Пенн за роль у фільмі Харві Мілк. Кращою акторкою стала Кейт Уінслет за роботу у фільмі Читач.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK