Ані Лорак зняла новий кліп у Болівуді

Ані Лорак зняла новий кліп у Болівуді
Reuters

Ані Лорак відзняла в Індії кліп на пісню А далі, а далі, яка увійде до нового альбому співачки. Режисером відео виступив Андрій Новоселів - популярний російський кліп-мейкер, з яким Лорак працює вперше.

Зйомки проходили у знаменитому Болівуді - індійському аналозі Голівуду. Це ціле місто із декораціями, у якому знімають індійські фільми.

У зйомках кліпу А далі, а далі взяли участь справжні індійські актори, повідомили Корреспондент.net у прес-службі Ані Лорак.

У першій сюжетної лінії, Лорак зіграла туристку, яка знаходить і вивчає покинутий замок. "Я лазила по руїнах старого замку, чого до цього ніколи не робила. Навіть уявити собі не могла, що там колись жили люди", - поділилася зірка.

Другий образ - романтичний. Дівчина у світлій сукні, яка майорить на вітрі, гуляє вздовж берегу океану і зустрічає ворожку, котра пророкує їй зустріч із принцом.

"Ідея кліпу в тому, що людина сама вибирає свою долю. Яка б не склалася ситуація і обставини, тільки від твого вибору залежить яким буде твоє майбутнє", - розповіла Ані Лорак.

"Якщо у кліпі Сонце головний меседж був у тому, що шоу має тривати, то тут кожна людина є творцем своєї долі, і незважаючи на труднощі, що виникають перед нею сьогодні, завжди треба вірити у прекрасне завтра", - додала співачка.


В Індії Ані Лорак взяла участь у ще одному кліпі - у відеоролику на пісню російського співака Філіпа Кіркорова, який теж був присутній у Мумбай протягом цих днів. За сценарієм, артисти зіграли закоханих.

Після зйомок артисти вирушили по магазинах, де співачка купила собі індійське сарі бірюзового кольору, лляну сорочку і срібне кільце на пам'ять.

Не обійшлося без дегустації національної кухні. Щодня Ані та Філіп відкривали для себе індійські делікатеси. А перед від'їздом, щоб відсвяткувати успішне закінчення роботи, уся знімальна група пішла в один із місцевих ресторанів, у якому свого часу зупинялися знамениті Бред Піт і Анжеліна Джолі.

"Коли ми прийшли до ресторану, нас посадили за той самий столик, де колись сиділи Анжелина і Бред. Навіть їжу з меню нам запропонували таку саму: краби, омари та креветки, у поєднанні із фірмовими індійськими салатами - це незабутні смакові відчуття" , - розповіла Ані Лорак.

Як повідомлялося, Ані Лорак взяла участь у церемонії нагородження премії Найкрасивіші люди України, організованої журналом Viva!.

По червоній доріжці співачка йшла у супроводі свого нареченого Мурата, а на гала-концерт одягла фіалковому сукню від Катерини Шаховської.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK