Діти, які зіграли в Мільйонері з трущоб, постраждали від батьків

Діти, які зіграли в Мільйонері з трущоб, постраждали від батьків
АР

Зокрема, десятирічного Азаруддіна побив батько після того, як хлопчик відмовився вийти на вулицю, повідомляє Комсомольская правда.
Юний актор з бідної родини повернувся з Лос-Анджелеса в рідне Мумбаї героєм - сотні співвітчизників зустрічали його гірляндами з живих квітів, співали пісень і носили на руках.

Дитині, втомленій від перельоту і метушні, яка виникла після того, як Мільйонер з трущоб завоював вісім премій Оскар, дозволили кілька днів не ходити в школу.

Однак батько юного актора, Мохаммед Ізмаїл, почав змушувати дитину вийти з ним на прогулянку, а після відмови сина, побив його на очах у сусідів.

Інцидент викликав скандал у пресі і 45-річний Ісмаїл був змушений публічно перепросити сина.

"Я дуже шкодую, що зробив те, що зробив. Я був у стресі від тріумфального повернення мого улюбленого сина. І в даному випадку я нічого не тямив. Я дуже люблю мого сина і я щасливий, що він у мене є", - сказав він.

Журналісти намагалися взяти інтерв'ю у постраждалої сторони, але хлопчик сказав, що йому не до розмов з репортерами. Крім того, як повідомляють ЗМІ, дитина незабаром захворіла.

"Я не можу спати тут, тут дуже багато москітів" - поскаржився Азаруддін, який вже звик до американських готелів і забув про життя в трущобах, в яких він жив з народження, зазначає газета.

Повернення блудниці

Таким часом, до іншої зірки Мільйонер з трущоб - 9-річної Рубін Алі, яка зіграла у фільмі Латик, - повернулася рідна матір, яка п'ять років тому втекла, і кинула батька з трьома дітьми, щоб вийти заміж за багатого чоловіка.

Мати дівчинки, яка дізналася про успіх дочки, повернулася, щоб возз'єднатися з родиною і поселитися у квартирі, яку її батьку дала міська адміністрація, повідомляє Film.ru.


AP
Руб Алі не прийняла матір


Проте юна зірка не прийняла матір. "Навіщо вона кинула мене, коли я була маленькою? Я залишуся з батьком", - заявила дівчинка.
Вона також згадала, що їй дуже сподобалося на зйомках фільму. "Вони були дуже добрі. Нас ніколи не били", - відповіла юна актриса.
Нагадаємо, індійська влада подарувала квартири дітям з бідних районів, які зіграли в Мільйонері з трущоб.

***

Знятий в Індії фільм британського режисера Денні Бойла Мільйонер з трущоб завоював вісім премій Оскар, зокрема, як найкращий фільм року.

Як повідомлялося, в український прокат фільм Мільйонер з трущоб вийде 19 березня 2009 року.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK