Кіркоров: Анастасію Приходько вибрав народ

Кіркоров: Анастасію Приходько вибрав народ
Reuters

"Це вибір у першу чергу народу, який проголосував безпрецедентним відсотком голосів - 25%. Хто б що не говорив, це вибір населення нашої країни", - сказав Кіркоров.

Коментуючи те, що за Приходько проголосували шість членів журі з 11, Кіркоров сказав: "члени журі своєю більшістю просто підтвердили вибір народу".

На думку співака, Приходько стане гідним учасником конкурсу.

"Кандидатура артистки, яка перемогла в Фабриці зірок, заспівала з Валерієм Меладзе і пісню для неї написав один з найкращих композиторів країни Костянтин Меладзе, - це запорука якості бренду", - сказав співак.

Артиста, який минулого року написав пісню для української учасниці Євробачення Ані Лорак, не бентежить, що цього року Росію представлятиме українка.

"Якщо громадянка Канади Селін Діон представляла на цьому конкурсі, свого часу, Швейцарію і перемогла, переможець російської Фабрики зірок Діма Колдун, якому я написав пісню, представляв Білорусь, якщо я - російський громадянин - написав пісню для української співачки Ані Лорак, чому неможливо, щоб Росію представляла українська громадянка", - додав він.

Коментуючи заяву продюсера і чоловіка співачки Валерії Йосипа Пригожина про те, що результати конкурсу сфальсифіковано, Кіркоров зізнався, що не вірить в це.

"У будь-якому конкурсі завжди існує якась коаліція незадоволених результатами. Це історичний факт. І якщо б перемогла Валерія, то знайшлися б люди, які б виявляли невдоволення стосовно цього", - сказав артист.

Кіркоров додав, що розуміє Пригожина, адже "програвати дуже неприємно".

"Коли ти перебуваєш в такому стресовому стані, ти можеш зробити будь-які заяви. Але час все лікує", - сказав Кіркоров, наголосивши, що "після бійки кулаками не розмахують, а переможців не судять".

Нагадаємо, Анастасія Приходько з піснею Мамо завоювала максимальну кількість голосів у російському національному відборі. Крім Приходько до трійки фіналістів увійшли співачка Валерія і гурт Кватро.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK