Міс Україна-2007 підтримала рух проти геїв

Міс Україна-2007 підтримала рух проти геїв
silver-ring.org

"Я вірю у велике, чисте і щире Кохання. Вірю в те, що Бог створив чоловіка та жінку, і подарував їм коштовний подарунок - Кохання. Я християнка і вірю, що гомосексуалізм це такий же гріх, як, наприклад, наркоманія - він призводить до таких же згубних наслідків ", - заявила Ліка Роман.

Вона додала, що "кожен вибирає сам, як йому жити, але одного разу ми всі постанемо перед Богом і відповідатимемо за свій вибір", повідомили у ЛПГ.

Я християнка і вірю, що гомосексуалізм це такий же гріх, як, наприклад, наркоманія - він призводить до таких же згубних наслідків

"Я висловлюю свою солідарність руху Любов проти гомосексуалізму, так як ці люди займаються вкрай актуальною роботою", - сказала Міс Україна - 2007.

У ЛПГ повідомили, що раніше свою солідарність з рухом Любов проти гомосексуалізму висловили співачка Оксамита, гравець футбольного клубу Львів Дмитро Гордієнко, актор київських театрів Сузір'я і Браво Олексій Хрус.

Кампанію Wanted! Солідарні рух ЛПГ почав у жовтні 2008-го року. В її рамках розшукуються люди, організації, комерційні структури і навіть політичні партії, які готові публічно заявити про свою солідарність з цілями та ідеями руху Любов проти гомосексуалізму. У підсумку сформується кілька відкритих списків - VIP. Солідарні, Бізнес. Солідарні, Партії. Солідарні, Організації. Солідарні.

Ліка Роман з Ужгорода перемогла на 17-му національному конкурсі краси Міс Україна-2007. Крім того, вона увійшла в TOP-20 найкрасивіших фігур міжнародного конкурсу краси Міс світу-2007.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK