Євробачення-2009: Меладзе звинуватили у крадіжці пісні

Євробачення-2009: Меладзе звинуватили у крадіжці пісні
novayagazeta.ru

Зі звинуваченням виступила 36-річна викладачка вокалу з Ростова-на-Дону Ядвіга Псепковська, яка стверджує, що пісню підопічної Меладзе Мамо - украдено, пише газета Сегодня.

За словами Псепковської, вона послала в Москву диск із записом своєї композиції Доросле кохання ще в грудні. Щоб гідно виглядати перед авторитетним журі конкурсу, молода виконавиця навіть зняла справжній відеокліп.

Костянтин Меладзе, на думку Псепковської, просто вкрав її композицію для своєї протеже Приходько. Жінка вважає, що результати самого відбіркового етапу було навмисне сфальсифіковано.

Сам Меладзе коментувати цю ситуацію відмовився, заявивши, що це всього лише істерія навколо конкурсу.

Крім того, Анастасія Приходько, яка представлятиме Росію на Євробаченні-2009 в Москві, вражена звинуваченнями на свою адресу. Раніше ЗМІ повідомляли про те, що під час участі співачки у проекті Фабрика зірок - 7 її деякі висловлювання можна було розцінити як націоналістичні.

Як повідомлялося, бельгійський фан-клуб Елвіса Преслі ElvisMatters направив у четвер, 12 березня, на адресу Європейського союзу телерадіомовлення листа з вимогою виключити Бельгію зі списку учасників Євробачення-2009.

У вівторок, 10 березня, Контрольна група Євробачення не допустила до участі в конкурсі пісню від Грузії We don't wanna put in групи Стефане і 3G. Музиканти до 16 березня повинні були або змінити текст, або замінити пісню.

У середу, 11 березня, Грузія оголосила про своє рішення не брати участі в Євробаченні-2009, фінал якого відбудеться 16 травня у Москві.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK