З'явилися нові факти у справі про смерть Анни Ніколь Сміт

З'явилися нові факти у справі про смерть Анни Ніколь Сміт
Reuters

Говарда Стерна заарештували за підозрою в умисному споюванні акторки сильнодіючим медикаментами, від передозування яких зірка Playboy померла 8 лютого 2007 року.

Звинувачення також пред'явили двом лікарям з Лос-Анджелеса. За даними слідства, саме вони без вагомих медичних підстав кілька років поспіль прописували Ніколь Сміт ліки, які, власне, стали причиною її смерті, повідомляє Associated Press.

Лікарі, які змовилися зі Стерном, не тільки виписували нелегальні рецепти на психотропні препарати, але й діставали їх за вигаданим прізвищем. Стерн натомість стежив за тим, щоб Анна Ніколь Сміт їх регулярно приймала. Це відбувалося з червня 2004 року по січень 2007. Весь цей час лікарі знали, що у Сміт виробилася сильна залежність від прописаних опіатів та заспокійливих, стверджує звинувачення.

Як наслідок, за кількох років Анна Ніколь Сміт прийняла тисячі таблеток без жодної потреби, що не могло не позначитися на її організмі.

Лікарі, які обстежили тіло Анни Ніколь Сміт після її смерті, констатували, що слідів яких-небудь захворювань у покійної виявлено не було. Також вони не знайшли слідів насильства на її тілі.

Говарда Стерна арештували у четвер, але відпустили під заставу $ 20 000. Йому та двом лікарям - Сандипу Капуро і Крістін Єрошевич - пред'явили звинувачення за трьома статтями, головне з яких змова. Дата початку судового розгляду і терміни, які загрожують обвинуваченим, наразі не повідомляються.

***  

Анна Ніколь Сміт (справжнє ім'я - Вікі Лінн Хоган) померла 8 лютого 2007 в готельному номері у Флориді. Їй було 39 років.

Після смерті моделі між її родичами розгорілися суперечки за право опікунства над її п'ятимісячною дочкою, яка успадкувала півмільярда доларів від своєї матері.

Гроші дісталися Анни Ніколь Сміт від покійного чоловіка - техаського нафтового магната Говарда Маршалла-другого. На момент їхнього весілля в 1994 році Анні Ніколь було 26 років, а йому 89.

Після смерті чоловіка в 1995 році Сміт витратила багато років, коштів і зусиль на те, щоб відвоювати частину його статку у інших родичів.

За матеріалами BBCrussian.com, РИА Новости, Татар-информ


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK