Головред МК: Брат Приходько є у списку УНА-УНСО

Головред МК: Брат Приходько є у списку УНА-УНСО
lenta.ru

"Нехай вони із нами судяться. Ми опублікували те, що у нас там було - фотографію. Ми не називаємо, його членом націоналістичної організації, а написали, що він був присутнім на цьому мітингу. Ми не давали оцінки його діям", - заявив Гусєв у вівторок, 17 березня.

За його словами, Назар Приходько в інших ЗМІ підтвердив те, що на фотографіях зображений він. "Він не журналіст, наскільки нам відомо, тож його присутність там мала дещо інший характер. Це його проблеми", - зазначив головред видання.

Крім того, у редакції МК є списки організації УНА-УНСО, у яких, як повідомив Гусєв, є Назар Приходько.

"Це ж не ми придумали, це реальний список. Сам він туди записався або його внесли - не важливо, але він у цих списках є, значить його щось із цією організацією пов’язує", - сказав він.

За словами Головреда МК, якщо Приходько хоче судитися із газетою, то нехай судиться, у видання є хороший адвокат.

"Але я б рекомендував молодій людині займатися не самопіаром, а займатися підготовкою своєї сестрички, яку мало хто знає, як співачку, до Євробачення. По-моєму, це буде великим плюсом", - наголосив Гусєв.

Нагадаємо, Назар Приходько, брат української співачки, яка презентуватиме Росію на конкурсі Євробачення-2009, подав позов до суду проти МК та журналіста Артура Гаспаряна із формулюванням Захист честі та гідності.

Приводом для звернення стала стаття від 12 березня 2009 року Анастасія Приходько: Гітлер в одному був правий, у якій стверджувалося, що Назара Приходька "помітили у маршах та акціях ультранаціоналістичної організації УНА-УНСО", на доказ чого була наведена його фотографія, яка, на думку Приходько, є фото-колажем.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK