Тимошенко написала в глянцевий журнал статтю про Пугачову

Тимошенко написала в глянцевий журнал статтю про Пугачову
tymoshenko.com.ua

Як зазначає газета, статтю в глянцевому журналі під назвою Улюблениця Тимошенко повністю написала сама. У ній прем'єр розповідає про свою московську зустріч з Пугачовою в неформальній обстановці. Зізнається, що дуже перед цією зустріччю хвилювалася.

У своїй статті український політик згадує, як росла під музику Пугачової, танцювала на дискотеках, як берегла її платівку. Тимошенко стверджує, що Пугачова для неї - це якийсь ідеал, за образом і подобою якого вона ліпить свій образ, повідомляє Газета по-киевски.

І закінчує рядками: "Я люблю Пугачову. Їй про це не сказала - вам говорю. А мої улюблені рядки - " Ви не вірте, що живу я, як в раю ". Ніби про мене".

Як стало відомо газеті з джерел в оточенні Пугачової, співачці статтю зачитали по телефону. Та довго сміялася.

Нагадаємо, 5 березня Алла Пугачова дала велику прес-конференцію, під час якої поділилася своєю думкою з українським прем'єром. Тоді співачка назвала Тимошенко "розумницею" і "красунею" і запросила її на свої ювілейні концерти в Києві та Москві.

Як повідомили Газете по-киевски джерела, стаття Тимошенко була написана задовго до горезвісної прес-конференції, однак про неї стало відомо лише зараз.

 


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK