Міс Всесвіт шокувала громадськість звітом про Гуантанамо

Міс Всесвіт шокувала громадськість звітом про Гуантанамо
Reuters

Запис щодо відвідування в'язниці у Гуантанамо, яку зробила в блозі Міс Всесвіт-2008 Даяна Мендоса, викликав здивування як у неї на батьківщині у Венесуелі, так і в США, повідомляє 2 квітня Associated Press.

Звіт про поїздку на Кубу було опубліковано у блозі на офіційному сайті конкурсу Міс Всесвіт. Ведення цього інтернет-щоденника - один з обов'язків переможниці конкурсу.

22-річна Венесуельська королева краси написала, що весело провела час у в'язниці, з якою пов'язаний ряд скандалів про знущання американських солдатів над ув'язненими.

"Ми чудово провели час, це була по-справжньому пам'ятна поїздка", - поділилася модель. За її словами, вона "дуууже повеселилася" у Гуантанамо разом з "хлопцями з військової бази". Вони гуляли по східному узбережжю та милувалися затокою.

Розповіла Міс Всесвіт і безпосередньо про в'язницю. За словами Мендоси, вона бачила камери, де ув'язнені приймають душ, як вони розважаються фільмами, уроками малювання та книгами. Вона назвала в'язницю "дуже цікавою".

За станом на 2 квітня, запис про Гуантанамо з блогу Міс Всесвіту був вилучений. На його місці з'явилася заява оргкомітету конкурсу краси про те, що Мендоса і Міс США Крістл Стюарт (Crystle Stewart) відправилися у Гуантанамо, щоб підняти бойовий дух американських солдатів. У блозі також було згадано гостинність, з яким дівчат зустріли американські військові.

Як повідомляє АР, запис, який встигли прочитати співвітчизники венесуельської королеви краси, викликав шквал обурення. На думку венесуельців, Мендоса легковажними висловлюваннями про в'язниці, де 240 людей продовжують скніти в полоні за звинуваченням у тероризмі, завдала шкоди престижу країни.

Королеви краси не перші відвідувачі американської морської бази, розташованої на південно-сході Куби. Зокрема, у Гуантанамо в 2002 році приїжджав рок-музикант Чарлі Деніелс, у 2007 році під Різдво піднімати бойовий дух солдатів прибули моделі The Victoria's Secret, у 2008 році базу відвідала група Everclear, члени якої теж казали, що вони "прекрасно провели час".

Нагадаємо, 18 лютого 2009 року Міс Всесвіт-2008 Даяна Мендоса відвідала Україну, де взяла участь у благодійному вечорі.

Мендоса виграла конкурс Міс Всесвіт у липні 2008 року.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK