Євробачення-2009: кліп для Приходько зняв креативний продюсер шоу Лободи

Євробачення-2009: кліп для Приходько зняв креативний продюсер шоу Лободи
Фото з сайту співачки

Як повідомив продюсерський центр братів Меладзе, у конкурсному кліпі російської учасниці за три хвилини відбудеться зміна всіх пір року, декорації будуть оживати, а образи співачки змінюватися. Зокрема, Приходько постане в чотирьох різних образах, що символізують осінь, зиму, весну і літо.

За словами режисера - українського кліпмейкера Алана Бадоєва, відео на пісню Мамо відбиває душевний стан дівчини перед зустріччю з коханим. "Для цього ми використовували не тільки різні образи, декорації та костюми, але й усі сучасні технології - комп'ютерну графіку і спецефекти", - розповів Бадоєв, який за сумісництвом є креативним продюсером шоу української учасниці Євробачення - Світлани Лободи.

Нагадаємо, пісня Мамо, з якою Анастасія Приходько має намір виступити на Євробаченні, стала приводом для судового позову з обвинуваченням у плагіаті на адресу продюсера Костянтина Меладзе з боку викладачки вокалу з Ростова-на-Дону Ядвіги Псепковської. Псепковська стверджує, що відомий російський композитор вкрав її композицію для своєї протеже Приходько. Сам Меладзе коментувати цю ситуацію відмовився, заявивши, що це лише істерія навколо конкурсу.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK