У Криму зірвано прем'єру Тараса Бульби

У Криму зірвано прем'єру Тараса Бульби
kinopoisk.ru

2 квітня у Сімферополі, Севастополі та Ялті не відбудуться прем'єри фільму за відомим твором Миколи Гоголя Тарас Бульба, як було заявлено раніше.

"2 квітня в Україні повинен був офіційно початися прем'єрний показ фільму Тарас Бульба, однак поки що фільм з Києва нам не відправили, - повідомив агентству Контекст-медіа комерційний директор кінотеатру Спартак Ігор Скоробогатов. - Ні в Спартаку, ні в кінотеатрі імені Шевченка прем'єра сьогодні не відбудеться. Можна сказати, що Крим залишився без прем'єри ".

За словами комерційного директора кінотеатру, в Спартаку було відкрито попередній продаж квитків на Тараса Бульбу, тому зараз кінотеатр буде змушений повертати їх.

Як повідомив директор ялтинського кінотеатру Ореанда Ігор Єричев, фільмокопії не отримають два сімферопольські кінотеатри (Спартак і Шевченко), один севастопольський та ялтинський.

"Справа в тому, що в Україні досі немає заводів, що друкують копії й усі вони для нас роблять в Росії. На митниці затримали фільмокопії для всієї України і тільки сьогодні вони орієнтовно потраплять до Києва. У Сімферополь нам обіцяють надіслати їх 3 квітня до 12.00, а потім уже звідти відправлять у Ялту ".

Він зазначив, що це другий випадок, коли зривається прем'єра. Кілька років тому забарилася прем'єра 9-ї роти.

"Зазвичай, якщо і бувають затримки, то пов'язані вони з суто технічними проблемами, коли не встигають передати фільмокопію з іншого міста", - пояснив Єричев.

Як повідомлялося, сьогодні, 2 квітня, в український прокат виходить історичний блокбастер Тарас Бульба режисера Володимира Бортка.

За матеріалами: Новости Крыма


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK