Олег Скрипка прокоментував висунення його кандидатури в Президенти

Олег Скрипка прокоментував висунення його кандидатури в Президенти
segodnya.ua
У листі, текст якого цитує Корреспондент.net, Олег Скрипка повідомляє, що для нього ініціатива молодіжної організації,яка запустила голосування за висунення лідера ВВ у Президенти України, стала новиною.

"Моя перша реакція була неоднозначною. З одного боку, мені дуже приємно, що молодь визнає мене своїм лідером. Для мене велика радість, що всі мої спроби виховувати в молодому поколінні дух патріотизму мають позитивний відгук у молодих серцях", - зазначив музикант.

"Але я також розумію, що тепер в Україні набирають обертів політичні перегони, мають місце і політичні спекуляції. Мені не хочеться, щоб моє ім'я стало об'єктом такої спекуляції", - йдеться у зверненні.

Водночас український артист підкреслив, що діяльність Олега Скрипки та гурту Воплі Відоплясова знаходиться поза політикою. "Я залишаюся вірним своїй позиції і не має наміру змінювати її", - сказав фронтмен ВВ.

За словами Олега Скрипки, йому досі закидають підтримку певних політичних сил під час Помаранчевої революції.

"Ще раз хочу зазначити, що в 2004 році я не агітував ні за яку політичну партію, я виступав за зміни! Зміни в Україні, яких так довго чекав Український народ, в які я сам так вірив!", - підкреслив музикант.

Він додав, що, як артист і культурний діяч, робить все від нього залежне для того, щоб виховувати у молодого покоління любов і повагу до своєї держави.

"Виступаю ініціатором багатьох проектів, щоб прищеплювати знання та розуміння власної культури серед молоді. Я можу і буду брати активну участь у соціальному і культурному розвитку України, але поза політикою", - йдеться в листі.

Нагадаємо, що молодіжна організація, яка називає себе "групою молодих патріотів", запустила сайт Олег Скрипка - український Президент, користувачам якого пропонується проголосувати за лідера ВВ, як Президента України.
Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK