Південний парк "вбив" репера Канье Уеста

Південний парк "вбив" репера Канье Уеста
South Park Studios via mtv.com

У новій серії мультфільму, яка вийшла на каналі Comedy Central під заголовком Fishsticks, Ерік Картман вигадує "найсмішніший жарт у світі":

- Тобі подобаються рибні палички?

- Ага.

- То що, ти риба-ґей?

Репер не може зрозуміти сенс жарту,  чому якщо йому подобаються рибні палички (гра слів з fish dicks) він риба-ґей. Зрештою після промови Картмена про подолання свого его, Уест пірнає в океан абсурдно визнаючи, що таки йому подобаються рибні палики і він риба-ґей.

Після прем'єри епізоду Південного парку зі своєю участю Канье Уест написав у своєму блозі, що його "вбило" побачене.

"Південний парк вбив мене, і це досить кумедно. Це ображає моє почуття, але чого ще можна було очікувати від Південного парку", - пише співак.

Він пообіцяв стримати своє самолюбство, яке висміяли в мультфільмі, проте зазначив, що воно дозволило йому багато чого досягти.

Переглянути повністю епізод Fishsticks можна на сайті South Park Studios.

Канье Уест - популярний американський реп-виконавець. У листопаді 2008 року він отримав музичну премію American Music Awards як Найкращий виконавець у жанрі реп/хіп-хоп та є автором найкращого хіп-хоп-альбому (Graduation). Цього року Уест також став лауреатом британської нагороди Brit Awards як Найкращий закордонний виконавець.

Нагадаємо, один з недавніх епізодів Південного парку був присвячений світовій економічній кризи. У серії під назвою Маргарітавілль (Margaritaville) Ренді знаходить спосіб вивести всіх з скрутного фінансового становища.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK