Федір Бондарчук порівняв тоталітаризм у населену острові з Росією

Федір Бондарчук порівняв тоталітаризм у населену острові з Росією
allCrimea.net

Про це режисер, який є членом прокремлівської партії Единая Россия, сказав на конференції в Москві після прес-показу другої частини фільму Населений острів. Битва 14 квітня.

Бондарчук сказав, що йому дуже близький головний герой фільму Максим, який, незважаючи ні на що, усвідомивши свою силу, боровся з тоталітаризмом.

У фільмі влада належить анонімним правителям - Невідомим батькам. Покірність населення забезпечують Вежі, які офіційна пропаганда називає протибалістичними, а насправді вони є інструментом контролю над свідомістю.

Бондарчук зазначив, що під випромінюванням башт у фільмі мається на увазі пропаганда.

"Ця пропаганда в нашій країні набирає силу. Багато заголовків газет про це говорять, і альтернативи не видно", - зазначив режисер. "Газет немає, телебачення немає. Тільки Інтернет. Ми живемо в Москві, відірвані від всієї країни", - сказав Бондарчук.

Він також зазначив: "Ми котимося до дупи, і це лякає".

На питання, яка сила перемогла в населену острові, Бондарчук відповів, що він не впевнений, що головний герой зможе очолити державу. "Це питання відкрите, але головне, що він готовий боротися", - вважає режисер.

  • Залюднений острів: поживемо - побачимо

  • Актор Олексій Серебряков, який зіграв у фільмі роль мандрівника, сказав, що не розуміє сенсу цієї стрічки. "Але я радий, що я брав участь в цьому проекті, тому що люди, які задумали його хоча б відправилися в плавання, в той час як інші взагалі нічого не роблять", - заявив він.

    Друга частина фантастичного епосу Федора Бондарчука вийде в український прокат 23 квітня 2009 року - на півроку раніше запланованої дати. За інформацією NEWSru.com, причиною переносу стала фінансова криза і провал першої частини фільму (офіційно стрічка не дозбирала $ 8 млн).

    Ще однією причиною такого раннього виходу, і провалу першої частини Бондарчук назвав інтернет-піратів. За словами режисера, кількість завантажень Населеного острову в інтернеті досягло мільйона, що перевершило навіть продовження Людей Ікс. Росомаха. При цьому, як стверджує Бондарчук, кілька сотень сайтів йому і його продюсером вдалося закрити. Але на їхньому місці відразу ж з'явилися інші.

    Бондарчук запевнив, що друга частина фільму буде набагато видовищнішою, менш філософською і ні в чому не буде поступатися Голівуду. При цьому, він зізнався, що перша частина була йому, як режисерові та фанату Стругацьких, більш близька і цікава.

    Нагадаємо, раніше преса повідомляла про те, що через перша частину Населеного острова Федор Бондарчук опинився на межі банкрутства. Касовий збір виявився нижчим, ніж було заплановано, і режисер не зміг виплатити банківські кредити.


    Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
    Мы в социальных сетях
    x
    Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
    This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK