Кемеровський бомж після Канн зніме мюзикл про любов

Кемеровський бомж після Канн зніме мюзикл про любов
fotoclub.clink.ru

"У мене є новий сценарій - це музичний фільм, де я буду грати одну з головних ролей", - розповів Коновалов.

Сюжет для нового фільму-мюзиклу він взяв зі свого життя, коли був закоханий у кемеровський актрису, виступав на сцені одного з місцевих театрів. Саме її 62-річний бомж-режисер планує запросити для участі в зйомках, але не впевнений, чи погодиться вона.

"Фільм буде про наше кохання на фоні загальної ненависті до мене", - сказав Коновалов. Він зазначив, що до зйомок нового фільму приступить, коли отримає перші гонорари від своєї дебютної стрічки, яка поки що не принесла йому ніякого грошового доходу, крім популярності в пресі.

Нагадаємо, перший свій фільм Я + люди або Погляд стороннього на людську цивілізацію Леонід Коновалов зняв на початку поточного року за допомогою одного з місцевих операторів. 27 дисків із фільмом Коновалов відіслав закордонним телекомпаніям, а також відправив стрічку для участі в 62-му кінофестивалі в Каннах, який відбудеться 13 травня.

За його словами, у нього зараз майже кожен день журналісти беруть інтерв'ю.

Коновалов також чекає, що після Канського фестивалю його перша стрічка отримає популярність. І, можливо, тоді з'являться кошти, щоб зняти новий фільм на більш якісному рівні, сподівається співрозмовник агентства.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK