Мадонна не буде зневажати Бога в Росії

Мадонна не буде зневажати Бога в Росії
Reuters

Про це йдеться в договорі про проведення концерту Мадонни 2 серпня 2009 року на Дворцовій площі в Санкт-Петербурзі, який підписало у четвер, 16 квітня, керівництво Ермітажу з організаторами концерту.

Напередодні директор Ермітажу Михайло Піотровський попросив гарантій від співачки, що вона не буде зневажати Бога під час шоу на Дворцовій площі. Він також підкреслив, що для проведення концерту необхідний договір, що обмежує максимальну гучність концерту.

"Документи про проведення концерту Мадонни на Дворцовій площі підписав директор Ермітажу Михайло Піотровський. Всі вимоги до концертів на Дворцовій площі, організатори врахували. Зокрема, акустичне обладнання налаштують таким чином, щоб не пошкодити сусідні будівлі - звук буде направлений у бік Олександрівського саду", - йдеться в інформації.

Раніше проведення концерту поп-зірки на Дворцовій площі погодив міський комітет по культурі.

Менеджмент Мадонни на початку травня приїде у Петербург для того, щоб оглянути місце проведення концерту, обговорити всі деталі виступу співачки.

Очікується, що концерт відвідають близько 50 000 чоловік. За словами організаторів, в перші три дні з 16 березня - початку продажу квитків більшу їх частину було розпродано або заброньовано.

Виступ Мадонни відбудеться в рамках туру Sticky & Sweet, який починається 4 липня у Лондоні. Всього в Європі Мадонна планує дати 16 концертів. Серед країн, які відвідає співачка, - Бельгія, Італія, Іспанія, Німеччина, Норвегія, Фінляндія, Швеція, Данія, Чехія, Естонія.

Раніше влада Санкт-Петербурга висловила занепокоєння у зв'язку з тим, що концерт Мадонни співпаде зі святкуванням дня ПДВ (Повітряно-десантних військ) і припустила, що виступ поп-зірки можуть зірвати десантники, які традиційно в цей день влаштовують на Дворцовій площі гуляння.

Однак десантники пообіцяли не зривати концерт Мадонни.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK