У Лас-Вегасі вибрали Міс США-2009

У Лас-Вегасі вибрали Міс США-2009
АР

Фінал конкурсу відбувся 20 квітня в Лас-Вегасі. Першою віце-міс США стала Керрі Приджин (Carrie Prejean) з Каліфорнії, а другою Віце-міс - Алісія-Монік Бланко (Alicia-Monique Blanco) з Арізони. Всього в конкурсі брали участь представниці 50 штатів та округу Колумбія.

Переможниця конкурсу представить США на конкурсі Міс Всесвіт, який відбудеться в серпні 2009 року на Багамських островах.

Вона також отримала право впродовж року користуватися апартаментами в Нью-Йорку. Крім того, їй видається сертифікат на дворічне безкоштовне навчання в Нью-Йоркській кіноакадемії та виплачується зарплатня, розмір якої оргкомітет конкурсу краси не розголошує.

Міс США - один з двох загальнонаціональних конкурсів краси - проводиться в Сполучених Штатах з 1952 року. Ще один конкурс краси - Міс Америка - існує з 1921 року. У 2009 році титул Міс Америка на конкурсі, який відбувся 24 січня, завоювала 22-річна Кейті Стем, яка представляла штат Індіана.

Міс Америки отримала титул королеви краси, корону і $ 50 000 на оплату навчання в коледжі. Крім того, впродовж року дівчина буде брати участь у різних благодійних та громадських акціях.

Нагадаємо, Україну на конкурсі Міс Всесвіт-2009 буде представляти колишня учасниця гурту ВІА Гра Христина Коц-Готліб.

Тим часом у Росії вибухнув скандал навколо переможниці національного конкурсу Міс Росія-2009 після того, як в Мережі з'явилися еротичні фотографії дівчини.

Зараз оргкомітет конкурсу Міс Росія вирішує, чи допускати 18-річну брюнетку Софію Рудьєву до участі у міжнародному конкурсі.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK