Сьогодні в Києві виступить Алла Пугачова

Сьогодні в Києві виступить Алла Пугачова
bp0.blogger.com

Концерт відбудеться на одній з найбільших майданчиків України - у Палаці спорту, побудованому в 1960 році. Він вміщує до 10 тисяч глядачів. У 2005 році тут відбувся музичний конкурс Євробачення.

Ціна квитків коливається від 200 до 3,5 тисячі гривень ($ 30 - $ 455). У міських касах Києва в останній день перед концертом квитки можна було купити за 500 грн. ($ 62), повідомляє РІА Новости.

Станом на 21 квітня практично всі квитки на концерт примадонни розкуплені - в касах залишилося буквально кілька десятків вільних квитків, і ще понад 80 - заброньованих. Квитки, які ще залишилися в продажу, обійдуться покупцеві не менше ніж у 700 гривень ($ 91). 

Як повідомляє Главред, Алла Пугачова прибуде в українську столицю у причіпному вагоні, до перону подадуть лімузин, після чого вона відбуде до готелю, а звідти - після обіду - в Палац спорту, на репетицію. Вона зупиниться в готелі на Дніпрі, у флотилі Фараон.

За інформацією Комсомольской правды в Украине, в українській столиці зірка пробуде більше трьох діб. За неофіційною інформацією, Пугачова збирається відвідати Києво-Печерську лавру, в якій нібито вона свого часу отримала розвінчання після розлучення з Філіпом Кіркоровим, - співачка хоче відвідати своє деревце: п'ять років тому на території Лаври вона посадила клен.

Також примадонна виявила бажання побувати в Музеї Булгакова на Андріївському узвозі. А 24 квітня зірка братиме участь у закритій вечірці, приуроченій до запуску Радіо Алла в Україні.

У середу ввечері на концерті обіцяє зібратися весь український бомонд, включаючи і правлячих осіб країни. Раніше Пугачова обіцяла, що на свій концерт у Києві вона обов'язково запросить прем'єр-міністра України Юлію Тимошенко.

Варто зазначити, що і прем'єр, і Президент України привітали примадонну з ювілеєм. Більше того, Юлія Тимошенко написала про співачку статтю у глянцевий журнал.

Повідомляється, що Київ - єдине місто, яке побачить шоу Сны о любви в тому ж вигляді, в якому його показали в Кремлі. Інші майданчики в містах, які планує відвідати Пугачова з концертами, для таких масштабних декорацій не підходять.

Як повідомлялося, концерт в Києві буде першим у рамках прощального гастрольного туру. Останні московські концерти примадонни відбулися 7, 8 і 9 квітня в Кремлі при повному аншлазі.

За розкладом туру на квітень-травень, після Києва примадонна дасть концерт в Донецьку, 29 квітня - в Одесі, 7 травня - в Мінську, 16 травня - в Кейсарії (Ізраїль), 22 травня - в Ризі.

5 березня 2009 року на прес-конференції Пугачова заявила, що залишає сцену, але перед цим проведе свій останній гастрольний тур От апреля до апреля по Росії та іншим країнам. Загалом, Пугачова провела на сцені понад 40 років.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK