Влада Москви заборонила продаж алкоголю на Євробаченні

Влада Москви заборонила продаж алкоголю на Євробаченні
Reuters

"Алкоголь на об'єктах Євробачення продаватися не буде, це пов'язано з федеральним законом, який забороняє продаж алкоголю на таких заходах", - повідомив журналістам 30 квітня повноважний представник мера столиці в Мосміськдумі, член оргкомітету конкурсу Валерій Виноградов.

За його словами, на об'єктах проведення Євробачення будуть організовані точки громадського харчування.
 
"Буде широко представлено громадське харчування. Хто захоче купити в перерві колу, той зможе це зробити. Ніякого особливого режиму підвищеної безпеки не буде. Все в рамках закону", - зазначив Виноградов.

За його інформацією, 10 травня в 21:00 мск (20:00 за київським часом) відбудеться відкриття конкурсу в ЦВЗ Манеж, 12 травня в Олімпійському пройде перший півфінал, 14 - другий півфінал, а 16 травня в 23.00 мск (22:00 за київським) відбудеться фінал конкурсу, після цього відбудеться офіційне закриття в манежі.

Як повідомив заступник начальника ГУВС Москви В'ячеслав Козлов, близько 800 співробітників міліції забезпечуватимуть правопорядок в Олімпійському і на прилеглій території під час проведення там конкурсу Євробачення-2009.

"Ми очікуємо велику кількість народу, особливо в дні півфіналів і фіналу Євробачення. Загалом ми очікуємо в ці дні близько 23 тисяч людей. Забезпечувати громадський порядок в спорткомплексі" Олімпійський "і на прилеглій до нього території буде близько 800 співробітників міліції", - сказав Козлов .

За його словами, в центрі Москви буде введено особливий, посилений режим патрульно-постової служби, також на спецрежимі буде працювати і кожен готель столиці, де будуть проживати гості Євробачення. Всього для гостей Євробачення підготовлено 13 готелів.

Заступник глави ДУВС також повідомив, що ГІБДД передбачило стоянки для автомобілів для гостей конкурсу та глядачів біля спорткомплексу Олімпійський і Манежу.

"Московська міліція готова до проведення конкурсу в столиці", - запевнив він.

Козлов нагадав, що московське метро в дні півфіналу та фіналу Євробачення буде працювати на кілька годин довше. "У дні півфіналів метро буде працювати до 02.30, а в день фіналу - в ніч з 16 на 17 травня - підземка продовжить роботу до 03.30", - сказав він. Зазвичай московське метро працює до першої ночі.

"Взагалі травень у нас видався дуже напруженим, а в місті величезна кількість заходів, тільки 9 травня буде 153 масових заходів та ще 7 футбольних матчів. Всі ці заходи громадського значення, і забезпечувати порядок під час їх проведення буде більше 11 тисяч співробітників міліції", - додав Козлов.

Раніше повідомлялося про те, що московські лікарі переходять на посилений режим роботи через побоювання терактів в період проведення конкурсу Євробачення-2009.

Нагадаємо, фінал Євробачення-2009 відбудеться в Москві. 16 травня. РФ отримала право на проведення конкурсу після того, як представник цієї країни Діма Білан переміг у 2008 році.

Росію на конкурсі представить українська співачка, переможниця російської Фабрики зірок-7 Анастасія Приходько.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK