У США п'яний фанат заліз на сцену до Бритні Спірс

У США п'яний фанат заліз на сцену до Бритні Спірс
Reuters
Під час концерту Бритні Спірс 2 травня в штаті Коннектикут 20-річний глядач Кайл Кінг (Kyle King), обійшовши охоронців, заліз на сцену, щоб потанцювати перед виконавицею.

Через кілька секунд охорона піймала Кінга та передала його поліцейським. За словами останніх, юнак перебував у стані алкогольного сп'яніння, повідомляє Rolling Stone.

Кайлу Кінгу пред'явили звинувачення в порушенні громадського порядку та опорі поліції. Пізніше його відпустили під заставу в розмірі $ 250. Однак, 18 червня Кінгу належить постати перед судом.

Тур The Circus Starring: Britney Spears в підтримку останнього альбому поп-виконавиці Circu, який розпочався 3 березня 2009 року в Новому Орлеані, вже затьмарював невеликий скандал - на концерті у Ванкувері 8 квітня Бритні Спірс перервала свій виступ через те, що, за її словами, в залі курили марихуану.

Під час цього туру співачка має намір дати також два концерти в Росії - 19 липня Спірс виступить у СКК Петербурзький в Санкт-Петербурзі, а 21 липня - у спорткомплексі Олімпійський у Москві.

Нагадаємо, 16 квітня 2009 року під вікнами будинку Бритні Спірс в четвер, 16 квітня, було затримано жінку в камуфляжній формі.

Раніше з'являлися повідомлення про анонімні погрози на адресу поп-співачки. Зірка навіть погрожувала перервати світове турне з побоювань за своє життя і безпеку своїх дітей.
Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK