Церемонія Еммі: Названо чотирьох найкращих акторів телевізійного року

Церемонія Еммі: Названо чотирьох найкращих акторів телевізійного року
Reuters

Урочисту церемонію з Лос-Анджелесатранслює в прямому ефірі телеканал FOX.

ПреміяЕммі в номінації Найкращий комедійний актор дісталася Джиму Парсонсу, якийвиконав головну роль в серіалі Теорія Великого вибуху (The Big Bang Theory).

Заповітнустатуетку упустили Алек Болдуін (Студія 30, або 30 потрясінь), Стів Карелл(Офіс), Луїс Сі Кей (Луї), Джонні Галекі (Теорія Великого вибуху), а також МеттЛеблан (Епізоди), відомий телеглядачам за серіалом Друзі.

Найкращоюжіночою роботою в цьому ж жанрі була названа роль Мелісси Маккарті в серіаліМайк і Моллі (Mike & Molly).

Знею змагалися Еді Фалко (Медсестра Джекі), Тіна Фей (Студія 30), Лора Лінні(Велика літера Р), Марта Плімптон (Зростаюча надія) і Емі Поелер (Парки і зонивідпочинку).

АктрисаДжуліанна Маргуліс стала лауреатом Еммі за найкращу роль у драматичному серіаліХороша дружина (The Good Wife).

Середінших претенденток на перемогу в цій номінації значилися Кеті Бейтс (Закон Херрі),Конні Бріттон (Вогні нічної п'ятниці), Мірейль Інос (Вбивство), МарішкаХаргітей (Закон і порядок), Елізабет Мосс (Божевільні).

Престижнаамериканська теленагорода присуджена Кайлу Чандлеру, який названий переможцем вномінації Найкраща чоловіча роль у драматичному серіалі за роботу у фільмі Вогнінічної п'ятниці (Friday Night Lights).

Разомз ним на здобуття премії були висунуті Стів Бушемі (Підпільна імперія), МайклХолл (Правосуддя Декстера), Джон Хемм (Божевільні), Х’ю Лорі (Доктор Хаус) іТімоті Оліфант (Правосуддя).

Еммі,що розмовною англійською позначало катодну трубку, символ перших телевізійнихкамер, вручається в десятках номінацій, у тому числі за найкращий драматичний ікомедійний серіали, найкращим акторам і актрисам в серіалах в цих же двохжанрах, за найкращі програми та розважальні шоу, відзначаючи музичнета звукове оформлення, зачіски, грим, редагування, світло.

Золотастатуетка Еммі, виконана у вигляді крилатої жінки, що тримає символ атома, єуособленням єдності науки і мистецтва.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK