В Україні покажуть Нове німецьке кіно

В Україні покажуть Нове німецьке кіно
Зображення надане компанією Артхаус Трафик

З6 жовтня по 20 листопада 2011 в кінотеатрах Києва, Одеси, Харкова, Львова,Донецька, Дніпропетровська та Чернівців відбудеться XVII фестиваль Новенімецьке кіно.

У програму Нового німецького кіно увійшли 6 фільмів, 6 жанрів - від байопіка таісторичної драми до соціальної комедії та документального бойовика, повідомилиКорреспондент.net у компанії Артхаус Трафик.

Інтелектуальна мелодрама культового голлівудського німця Тома Тиквера Кохання втрьох- перший за довгий час фільм режисера рідною німецькою мовою, який у Німеччинібагато хто називає поверненням на батьківщину.

Відомий кліпмейкер Філіп Штельцль, що працював з Rammstein, Garbage і Мадонною,зняв свою версію історії про молоді роки великого Гете - в його фільмі Гете!геній німецького народу переживає бурю і натиск першого кохання.

Соціальна комедія з життя іммігрантів Альманія: ласкаво просимо до Німеччиниуродженої туркені Ясмін Самдерелі вже полюбилася українському глядачеві -стрічка отримала Приз глядацьких симпатій на Одеському міжнародномукінофестивалі в липні цього року.

Історична драма Щоденники з Полла - кінорозповіді про реальні події з життяюної Оди Шефер, майбутньої поетеси і двоюрідної бабусі режисера фільму КрісаКрауса.

Нагадаємо також про те, що з 23 вересня вкінотеатрах усього світу, у тому числі й України, розпочнетьсятиждень Манхеттенського фестивалю короткометражних фільмів (Manhattan ShortFilm Festival), де найкращий фільм визначають самі глядачі.

Корреспондент.net

 


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK