У Києві виступлять зірки мюзиклу Нотр Дам де Парі

У Києві виступлять зірки мюзиклу Нотр Дам де Парі
Фото надане фан-клубом мюзиклу

У концерті візьмуть участь зірки мюзиклу,популярні виконавці французької естради: Елен Сегара, Жюлі Зенатті, БрюноПельтьє, Даніель Лавуа, Гару, Патрік Фьорі та Люк Мервіль у супроводі великогосимфонічного оркестру та хору. Як повідомили Корреспондент.net організаториконцерту, у київської публіки буде можливість побачити і почути найкраще зцього відомого європейського мюзиклу.

Диригувати шоу запрошений маестро Гі Сент-Онж,аранжувальник та мультиінструменталіст, що співпрацює з багатьма світовими зірками,серед яких Девід Боуї, Селін Діон, Мішель Легран та інші. Гі працює зсимфонічними оркестрами Монреаля, Квебека, Ванкувера та Праги.

Концерт у Києві відбудеться 13 грудня 2011року уПалаці спорту, початок о 19:00. Вартість квитків: від 450 до 5000 грн.

Нагадаємо, що прем'єра мюзиклу Нотр Дам деПарі відбулася 18 вересня 1998 року. Він потрапив у Книгу рекордів Гіннесса якнайуспішніший, а такі композиції, як Belle таі Le temps des cathédrales, сталисвітовими хітами.

У грудні 2010 року саме в Києві зіркиоригінальної французької постановки - Брюно Пельтьє, Гару, Елен Сегара, ДаніельЛавуа, Патрік Фьорі, Жюлі Зенатті та Люк Мервіль - вперше після багаторічноїперерви зустрілися на одній сцені, щоб знову виконати арії з легендарногомюзиклу. Це був перший спільний виступ виконавців на українській сцені. Начисленні прохання глядачів у грудні 2011 року відбудуться останні концерти, якіпройдуть тільки в Києві та Парижі.

Корреспондент.net


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK