Чарлі Шин офіційно помирився з Warner Bros.

Чарлі Шин офіційно помирився з Warner Bros.
Reuters

"Warner Bros. Television ... і Чарлі Шин дозволили своюсуперечку до взаємного задоволення сторін. Поточні позови і арбітражні розглядибудуть припинені. Сторони погодилися зберігати конфіденційність щодо умовугоди", - йдеться в прес-релізі кінокомпанії.

Раніше американські ЗМІ з посиланням на анонімні джерела,близькі до переговорів, повідомляли, що Warner Bros. погодилася виплатити акторові компенсацію в розмірі 25 мільйонів доларів.

Представники кінокомпанії не підтверджували цю інформацію.

Новий сезон сіткомуДва з половиною чоловіка, вякому замість Шина знявся Ештон Катчер, розпочався 19 вересня. Очікується, щосеріал, як і раніше, будекористуватися популярністю серед глядачів, навіть незважаючи на зміну виконавцяголовної ролі.

Нагадаємо, що Warner Bros. 8 березня розірвала контракт зЧарлі Шином, який знімався в її популярному телесеріалі Два з половиною чоловіка. Незважаючи на свою популярність, в кінці лютого серіал був знятийз ефіру.

Гонорар Чарлі Шина за один епізод стрічки досягав, занаявними даними, $ 1,8 млн. Актор позбувся солідного джерела прибутку і становища найбільш високооплачуваного актора на американському телебаченні.

Шин подав у березні судовий позов на студію Warner Bros. таїї продюсера Чака Лоррі, зажадавши від них $ 100 млн відступних. За словамиактора, скандал був пов'язаний з особистою неприязню, яку відчуває до ньогопродюсер.

Кіностудія формально поставила виконавцю в провину образу продюсера і зрив зйомок на 10днів. Але ні для кого не секрет, що справжньою причиною звільнення сталискандальні загули і неадекватна поведінка зірки серіалу, які кидали тінь нарепутацію Warner Bros.

Warner Bros. пішла на повідку у продюсера, розірвавши контракт з актором, коли останнійхворів. Це стало грубим порушенням американського законодавства.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK