Фотогалерея: Винен? Особистий лікар Майкла Джексона з'явився перед судом

Фотогалерея: Винен? Особистий лікар Майкла Джексона з'явився перед судом
AP

Мюррей не визнаєсебе винним, та якщо вину доведуть, йомуможе загрожувати до чотирьох роківв'язниці.

  Винен? Особистий лікар Майкла Джексона постав перед судом
 
Впершепід час процесу продемонстрували шокуючезображення мертвого Джексона, а такожоприлюднили не відомий раніше аудіозаписіз його голосом. Доктор Мюррей спочаткустійко тримався, але все ж заплакав підчас виступу адвоката. Звинуваченнянаполягає на тому, що співак помер віднадмірної дози препарату пропофол, якуввів йому Мюррей. Захист намагаєтьсяпереконати суд у тому, що Джексон самприйняв багато різних таблеток ісамостійно вколов собі смертельну дозупропофолу.

Суд триває у відкритомурежимі, на ньому присутні журналістивсіх провідних американських телеканалів.До зали засідання можна потрапити,купивши квиток. Журі присяжних складаєтьсяз семи чоловіків і п'яти жінок, середних шестеро білих, п'ять латиноамериканціві один афроамериканець. На думкуекспертів, поки заслухають всіх учасниківсудового процесу і присяжні перейдутьдо обговорення свого рішення, можеминути до п'яти тижнів.

Фотозвіт проперші два дні судових засідань у справіпро смерть Джексона дивіться в новій фотогалереї на Кореспондент.net.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK