У листопаді вийде посмертний альбом Майкла Джексона

У листопаді вийде посмертний альбом Майкла Джексона
Reuters

Альбом охоплюватимеальтернативну версію хіта гурту Jackson 5 ABC, попурі із синглів Джексона, якізаймали перші рядки хіт-парадів, мешапів і They Don't Really Care About Us увиконанні хору, повідомила Epic Records.

Immortal також став саундтреком до нової феєрії Cirque du Soleil за мотивамижиття Майкла Джексона The Immortal World Tour, світова прем'єра якого відбуласяв неділю.

Джексон помер у червні 2009 року, залишивши багату музичну спадщину. Музичнийдизайнер Кевін Антунес переробив деякі сингли співака.

"Спадщина Майкла як найбільшого артиста нашого часу надихає", -заявив Антунес, додавши, що альбом "було створено з любов'ю і повагою домузики Майкла, його родини і мільйонів шанувальників по всьому світу".

Нагадаємо, що Майкл Джексон помер 25 червня 2009 року на 51-му році життя. Заданими слідства, смерть поп-ідола настала від передозування сильнодіючимипрепаратами, зокрема, анестетиком пропофолом.

У ці дні в Лос-Анджелесі триває суд над особистим лікарем Джексона Конрадом Мюрреєм- його звинувачують у ненавмисному вбивстві Майкла Джексона. Підсудний провинине визнає.



Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK