До Києва їде автор книги про стиль Обами й Тимошенко

До Києва їде автор книги про стиль Обами й Тимошенко
Фото надала прес-служба Kiev Fashion Days

Серед героївдослідження - Мішель Обама, КарлаБруні-Cаркозі, Королева Йорданії Раніята інші. Автор також присвятив окремуглаву дослідженню образу і стилюукраїнського політика Юлії Тимошенко,повідомили Корреспондент.net у прес-службіKiev Fashion Days.

Відвідувачі презентаціїзможуть ознайомитися зі змістом книгиі особисто задати питання автору -спеціально для гостей події Робб Янгпроведе сесію Q&A's, під час якої кожензможе поставити запитання автору йотримати на нього відповідь.

Засловами організаторів Kiev Fashion Days, РоббЯнг приїде до Києва, щоб познайомитисяз українським споживчим ринком моди йluxury-товарів, дослідити тутешній стиль- як представлені на показах образи,створені українськими дизайнерами, такі стиль киян поза подіумом.

Історикмоди, контриб'ютор британського Vogue РоббЯнг - автор книги Power Dressing: перші леді,жінки-політики та мода, що вийшла влютому 2011 року. У ній автор досліджуєстиль найвпливовіших жінок світу,розкриваючи взаємозв'язок суспільногожиття і процесів, що відбуваються навищому рівні, з модою. Так, у своїй книзіРобб Янг розглядає серед інших прикладпопулярності герцогині Кембриджської,пов'язуючи її популярність з почуттямі проявом почуття стилю.

У першомувиданні єдиною героїнею з України сталаЮлія Тимошенко, яку Робб Янг назвав"іконою політичного стилю".

"Упевному незначному, та відчутному сенсівона [Юлія Тимошенко]допомогла "поставити Україну назадна карту" глобальної політичноїарени", - говорить автор у своємуінтерв'ю Тижневі моди з Дар'єюШаповаловою.

Крім роботи длябританського Vogue, Робб Янг виконуєобов'язки старшого редактораспеціалізованого на fashion-індустріїонлайн-ресурсу Luxury Society. Він - авторпублікацій у нью-йоркському журналіaRude, також працював фешн-директоромжурналу Composite у Токіо. 2008 року був ускладі журі на British Fashion Council's NEWGENaward.

Kiev Fashion Days S/S 2012 триватимуть уКиєві з 20 по 23 жовтня 2011 року.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK