ВВ і Світлана Лобода подали заявку на участь у Євробаченні-2009

ВВ і Світлана Лобода подали заявку на участь у Євробаченні-2009
podrobnosti.ua

За право представляти Україну на міжнародному пісенному конкурсі, фінал якого пройде 16 травня 2009 року в Москві, поборються 63 виконавця.

У їхньому числі: група Воплі Відоплясова Олег Скрипка, Світлана Лобода, НеАнгели, Авіатор, А.Р.М.И.Я, Nikita, Василь Бондарчук, дует TABU, Tori Joy і Ірa Poison [проекти Олександра Пономарьова], переможниця російської Фабрики Зірок -7 Анастасія Приходько, учасник української Фабрики Зірок-2 Марк Савин, група-учасник Новій хвилі Заклепки, співачка Майя, Kishe, гурт Гарячий шоколад та інші.

Заявку на участь в українському національному відборі подали, зокрема, французький молодий виконавець Gil Emmanuel з піснею You're my heart і російський співак Олександр Панайотов з композицією Superhero.

Протягом тижня професійне журі обере 30 виконавців, які візьмуть участь у півфіналі національного відбору. Він відбудеться 7 та 8 лютого в студії Національної телекомпанії України. Глядачі Першого Національного відразу після запису півфіналу, побачать фільм з усіма подробицями півфінальному відбору.

Журі обере 15 виконавців, які увійдуть до фіналу відбору і 22 лютого (або 1 березня) будуть боротися за право представляти Україну на Євробаченні-2009. Місце проведення фінального концерту Національного відбору буде оприлюднено пізніше.

22 лютого (1 березня) глядачі Першого Національного в інтерактивному режимі (за допомогою телефонного та SMS-голосувань) оберуть представника від України на Євробачення-2009.

Нагадаємо, раніше Європейський союз мовлення (ЄСМ) оприлюднив фінальний список країн, які будуть представлені на 54-му пісенному конкурсі Євробачення-2009 в Москві.

***

Фінал Євробачення-2009 відбудеться 16 травня наступного року в Москві. Росія одержала право на проведення конкурсу після того, як представник цієї країни Діма Білан з піснею Believe Me став переможцем Євробачення-2008, який відбувся в столиці Сербії Белграді. Українська співачка Ані Лорак завоювала друге місце.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK