Розпочався суд над продавцем, який ударив Земфіру

Розпочався суд над продавцем, який ударив Земфіру
Скріншот з life.ru

Засідання суду повинно було відбутися у вівторок, 20 січня, однак було перенесено на 21 січня, оскільки ні сама Земфіра, ні її представники в суд не прийшли.

"Земфіра хотіла скандалу і спеціально повідомила все пресі. Вона мені сама сказала про це". Таку заяву зробив у вівторок в дільниці мирових суддів району Хамовники 23-річний Субхідін Набієв - консультант одного з московських супермаркетів, якого звинувачують у побитті Земфіри Рамазанової.

Водночас, Набіев заявив, що шкодує про свою нестриманість і готовий навіть вибачитися перед Земфірою.

"Ця бійка принесла багато поганого в моє життя. Мене та моїх колег було звільнено з магазину, - зазначив Набієв в будівлі суду. - Так, вона вдарила мене першою, назвала чуркою. Але я хотів би вибачитися перед нею. Не через те , що вважаю себе винним. А тому, що вона дівчина. Сам не знаю, що зі мною трапилося в той момент ".

За словами підсудного, він відчуває сором за те, що вдарив жінку, однак стверджує, що саме Земфіра розпочала бійку.

"Бити жінок - це погано. І негарно. І в цьому плані я винен перед нею. Але вона змусила мене це зробити. Ще можна пробачити їй, що вона обізвала мене чуркою і пройшлася по моїй національності. Це дуже неприємно, але я чую це кожен день, звик уже. Але бити, та ще при всіх! Звичайно, якщо б я знав, що це Земфіра і куди заведе мене цей удар, я б якось стримався ", - сказав підсудний.

Те, що зірка перша завдала удару, за словами Набієва, зафіксували камери спостереження. "Там же все видно, на записах камер спостереження, - стверджує ґастарбайтер. - Видно, як вона (Земфіра) б'є, замахується на мене. Перший удар був ще терпимим, а ось другий - сильним".

Нагадаємо, інцидент стався в листопаді 2008 року. Співробітник одного з московських супермаркетів Субхідін Набієв вдарив Земфіру по обличчю після того, як рок-зірка поскаржилася на погане обслуговування. Після цього його було звільнено.

У свою чергу представники зірки спростували цю заяву, а також те, що Земфіра спровокувала його "різкими заявами з приводу національної приналежності".

"Я його не чіпала і пальцем. Всі видно на відеозаписі, який зараз знаходиться в міліції. Ті кадри, що зараз гуляють в Інтернеті, - нісенітниця повна, запис бачили тільки три людини, навіть я його не бачила. Його опечатано до суду", - сказала сама Земфіра.

Якщо суд визнає Набієва винним у тому, що трапилося, йому загрожує або штраф, або арешт від трьох до шести місяців.

"Зараз у нас вся надія на суд. Ми дуже сподіваємося, що він розбереться у всій цій історії, - розповів брат підсудного Дмитро. - Ми готові на мирову, але Земфіра не хоче. Сказала, що буде йти до останнього".

За матеріалами: The Moscow Post, Life.ru, Комсомольская правда, Московский Комсомолец

 


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK