Голлівудські продюсери обрали кращі фільми 2008 року

Голлівудські продюсери обрали кращі фільми 2008 року
det-sad.com
У категорії Фільм року продюсери визначили кращою картину Мільйонер з трущоб. Вона обійшла в боротьбі за цю нагороду фільми Бетмен: Темний лицар, Загадкова справа Бенджаміна Баттона і Фрост проти Ніксона. 

Як повідомляється, стрічка про жителів індійського міста Мумбаї, який грав у гру Хто хоче стати мільйонером, раніше у цьому місяці вже отримала відразу чотири Золотих глобуси Асоціації іноземної преси Голівуду. 

Підтримка Гільдії продюсерів тепер зробила картину головним фаворитом у боротьбі за найпрестижнішого Оскара в номінації Кращий фільм року, відзначають аналітики. 

У категорії Краща анімаційна картина продюсери віддали "пальму першості" мультфільму Валл-І. Його суперниками були стрічки Вольт і Кунг-Фу панда. 

Як зазначають аналітики, вибір продюсерів традиційно впливає і на думку 5,8 тисяч членів Американської кіноакадемії, голоси яких і визначають власників Оскарів. 

Нагадаємо, раніше, у Беверлі Хіллз оголосили короткий список номінантів на престижну нагороду в світі кіно - золоту статуетку Оскар. 

Лідером за кількістю номінацій стала картина Загадкова історія Бенджаміна Баттона. Фільм претендує на нагороду в 13 категоріях. 

Як повідомлялося, 22 січня, у Лос-Анджелесі були оголошені номінанти на щорічну антипремію Золота малина, що присуджується за найгірші роботи в кіно. На 7 нагород претендує комедія, яка провалилася в прокаті, Секс-гуру з Джессікою Альбою у головній ролі.

Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK