Олег Скрипка вважає, що участь ВВ у Євробаченні могла б підняти рівень конкурсу

Олег Скрипка вважає, що участь ВВ у Євробаченні могла б підняти рівень конкурсу
news.1plus1.ua

Про це музикант повідомив у Москві, де виступив із концертом, передає УНІАН.

Він скептично оцінює свої шанси представляти Україну на Євробаченні-2009 у Москві і зазначив, що "дуже великий відсоток, що ми (група ВВ) не поїдемо".

Музикант пояснив, що коли подавалась заявка від гурту Воплі Відоплясова, у цей час він перебував за кордоном.

"Зараз я з'ясував ситуацію і зрозумів, що на сьогоднішній день це неможливо. Потрібно тур зробити, знайти спонсорів і все таке. Я не бачу партнерів для цього", - додав він.

При цьому лідер ВВ сказав, що хотів би взяти участь у цьому пісенному конкурсі. "Я хотів би займатися усім, що може бути зроблено професійно і цікаво", - зазначив він.

На думку Скрипки, участь у Євробаченні-2009 гурту ВВ дозволила б підняти рівень конкурсу.

"Проблема не в самому конкурсі, а в рівні виконавців. Колись на Євробаченні виступали цікаві колективи. Згадайте той же АВВА. Можливо, туди намагаються потрапити цікаві гурти і зараз, але ми цього не бачимо. Хоча, наприклад, у цьому році на конкурс від Франції поїде Патрісія Каас. Нашими спільними зусиллями ми могли б зробити цей концерт цікавішим ", - сказав він.

Скрипка зізнався, що його приваблює можливість виходу на європейську аудиторію. "Звичайно, було б добре ще й перемогти. У кінцевому підсумку, навіть для європейського глядача презентація Україною музики, яку виконує наш гурт, було б правильнішим. Естради повно скрізь. Потрібно побільше екзотики", - сказав він.

Раніше Олег Скрипка сказав, що Воплі Відоплясова не має особливих намірів стосовно Євробачення.

Учасники півфіналу національного відбору

Водночас, Національна телекомпанія України обрала 31 виконавця у півфінал національного відбору Євробачення-2009, повідомляє офіційний сайт НТКУ.

У список потрапили: Назар Савко, гурт Zоряна, Майя, Tori Joy, Андріана, Андрій Князь, Романюта Едуард, GALA (Єрьоменко Галина), Світлана Лобода, ANA, гурт ВВ, Bagira, GODO, Наталія Волкова, Kings, Kishe, Анастасія Приходько, Заклепки, Олександр Панайотов, Solomia, Lenara (Ленара Османова), Тетяна Брянцева, Інна Олійник, група Гарячий шоколад, група Nazad шляху немає, Веста Каменєва, група NikitА, група Інший день, Денис Барканов, NIKOLE, Маня.

Цих виконавців було відібрано із 62 кандидатів. 8 лютого в студії НТКУ вони змагатимуться за право потрапити до фіналу національного відбору Євробачення-2009.

Напередодні, 2 лютого, НТКУ оголосила склад журі, яке у півфіналі 8 лютого вибере фіналістів національного відбору. До нього увійшли: президент НТКУ Василь Ілащук (голова журі), перший віце-президент НТКУ Роман Нєдзельський, співак і учасник Євробачення-2003 Олександр Пономарьов, директор Русское Радио Украина Сергій Кузін, хореограф Андрій Єрьомін, продюсер Володимир Бебешко та Народний артист України Тарас Петриненко .


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK