Глєб: Мене не влаштовує роль запасного

Глєб: Мене не влаштовує роль запасного
AP
"Комусь тренер довіряє більше, комусь - менше, -помітив гравець. - Звичайно, мене не влаштовує роль запасного. Як і будь-якийфутболіст, хочу виходити на полі у стартовому складі. У кожному разі, до кінцясезону я - футболіст Барселони і буду боротися за місце в основі. Ну а вліткуподивимося, що відбудеться. Другим номером однозначно бути не хочу".

"Думаю, що можу грати на рівні Барси і вноситипристойний вклад у командні успіхи. Однак при цьому повинен почувати, що тренермені довіряє. Тільки тоді прийде впевненість на полі, а на даний момент цього,звичайно, немає. Якщо в побутовому плані все добре, то в ігровому відношенніадаптація усе ще триває. Адже коли бачиш підтримку тренера, то швидше вливаєшсяв колектив і знаходиш загальну мову з партнерами", - підкреслив Олександр Глєб.

"Звичайно, говорив із Гвардіолою, але це особистепитання, що залишиться між мною і тренером. Можу тільки сказати, що вінвисловив свої претензії, а я йому - свої. Сподіваюся, ми зрозуміли одинодного", - розповів Глєб в інтерв'ю офіційному сайту УЄФА.

Повідомлялося, що, за інформацією британських ЗМІ, післязакінчення нинішнього сезону каталонська Барселона готова відпустити свогонападаючого Тьєррі Анрі.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK