Тевес: Вест Хем дав мені дорогу в англійському футболі

Тевес: Вест Хем дав мені дорогу в англійському футболі
AP
"Мені дуже подобалося грати там. У Вест Хема прекрасніфанати, які дуже підтримували мене. Там я почував себе, як дома, відчуваючипідтримку тренера, одноклубників і вболівальників. Ця підтримка була на вагузолота для мене.

Навіть після того, як я пішов з команди, я одержував листи зподяками. Мені було дуже приємно. Я дуже поважаю цю команду і якщо заб'ю гол,то не буду його святкувати. Тренер мене розуміє і не бачить у цьому ніякоїпроблеми", - заявив Тевес.

А також аргентинець подякував своїй колишній команді, щодала йому шанс показати себе в Прем'єр-Лізі, а також відзначив, що команді дужепотрібні очки, щоб не відставати від Ліверпуля:

"Саме Вест Хем дав мені дорогу в англійському футболі.Я дійсно дуже вдячний їм. Той період дуже багато чого значить для мене.Звичайно, мені буде складно грати проти них, але я професіонал і я прекраснорозумію, що зараз повинен віддати всі сили для того, щоб перемогла моя нинішнякоманда.

Зараз нам не можна розслаблюватися і давати слабину. Миповинні в кожному матчі доводити свою силу і підтверджувати своє чемпіонство.Ліверпуль свій матч виграв, а значить і нам необхідно перемагати, щобпродовжити чемпіонську гонку".

Раніше англійська поліція заарештувала автомобіль Bentleyвартістю 140 тисяч фунтів стерлінгів, що належить відомому аргентинськомуфутболістові Манчестер Юнайтед Карлосу Тевесу, через не оформлені в належномупорядку прав водія.

Заматеріалами Goal.com


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK