Україна зіграє на Кіпрі без Шевченка

Україна зіграє на Кіпрі без Шевченка
Reuters

Стало відомо, що в першому матчі в 2009 році наставник українців не зможе розраховувати на нападника італійського Мілана Андрія Шевченка.

На думку головного тренера, турнір на Кіпрі буде корисним для збірної, не дивлячись навіть на те, що у Михайличенка не буде можливості награти її основний склад, оскільки за попередньою домовленістю з клубними тренерами, група футболістів відправиться по своїх командам відразу після першої гри.

Розповідаючи про завдання, які стоять перед командою під час кіпрського турніру, головний тренер підкреслив, що вимагає від підопічних досягнення максимального результату:
"Я розумію, що лютневі матчі - досить специфічні, оскільки не всі знаходяться в однаковій фізичній формі. І часу, щоб щось змінити в цьому плані, у нас немає. Однак у кожній зустрічі потрібно ставити завдання перемогти. Якщо цього не робити, то це буде не гра, а звичайне тренування, яке ми можемо провести і в Києві, при цьому нікуди не виїжджаючи.

Однак, хоча результат і важливий, зациклюватися на ньому ми не будемо. Нам дуже важливо переглянути деякі поєднання гравців, тактичні побудови ".

Разом з українською командою і господарями в турнірі на призи Футбольної Асоціації Кіпру будуть брати участь збірні Сербії та Словаччини.

Саме з останньою українці й зіграють 10 лютого в Лімасолі.
У разі перемоги, наша команда потрапить до фіналу, який пройде на наступний день в Нікосії.

За матеріалами ФФУ


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK